Nytt till sovrummet

Jag älskar mest att vara ute på gården bland djuren, det är då jag mår som allra bäst. Dock ska det sägas att jag verkligen uppskattar tiden jag spenderar inuti mitt hem också, för när jag arbetat där ute i många långa timmar finns det ingen skönare känsla än den som uppstår när man tagit sin dusch, bryggt en kanna kaffe eller te och slagit sig ner i en nybäddad säng eller en uppuffad soffa och bara chilla vid TV:n eller någon god bok.

Lantlig/romantisk touch

Jag har en fantastisk säng och hela sovrummet är inrett med lantlig/romantisk touch. Dock saknas det lite möbler än och just nu försöker jag hitta ett lämpligt hyllsystem och kanske en ny garderob till sovrummet. Det finns redan en garderob men den är av halvmodernt slag och passar inte alls in i den atmosfär jag vill skapa där inne. Jag har liksom spetsduk på ett litet nattduksbord av gammalt trä; ljusrosa filtar och kuddar på sängen och ett tjockt, vitt, fluffigt duntäcke. Mattan är ljusgrå och golvet av vitmålat trä.

Rejält med förvaring

Jag tänker mig ett rejält hyllsystem där jag kan ha alla mina fina, gamla böcker, och en garderob i vitt. Jag har sett en del snygga möbler på nätet och tänker att jag ska satsa på nytt denna gång, även om jag ofta kolla på loppis först. Jag orkar bara inte springa på loppis just nu, för jag har så mycket annat att stå i. Det ska bli så skönt att få färdigt sovrummet – och få rejält med förvaring!