Förvaring är så viktigt

När man lever ute på landet, så som jag gör, så har man ganska mycket plats att röra sig på. Jag har levt stadsliv också, så jag är bekant med skillnaderna. Det blir lätt att man samlar på sig en massa saker i onödan för man är inte alls lika selektiv. Det skapar såklart röra och oreda överallt och för en person som mig, som gillar ordning, blir det riktigt frustrerande.

Jag har två ”förvaringsutrymmen” som är separerade från själva bostadshuset, men de är bara fulla av kartonger, säckar och grejer som ”ska lagas” eller annat. Jag har länge undvikt att ens tänka på dessa rum, men nu har stunden kommit, vad det verkar.

Ordning och reda

Jag har köpt några klädskåp – helt nya – där jag ska hänga in alla de kläder som jag inte vill göra mig av med, men som jag inte heller använder för tillfället av olika skäl. Jag hittade supersnygga förvaringsskåp på morework.se. De är i lager-/omklädningsskåpsstil och kan radas upp bredvid varandra vilket jag tycker ger en riktigt fin kontrast ute i mitt ”lagerrum”. Dessutom är de i plåt så inga möss kan ta sig in – viktigt.

Vardagslycka

Jag är mitt uppe i processen att organisera i det första rummet nu och när det är klart blir det dags för utrymme nummer två. Det tar en massa kraft och energi, men jag ser otroligt mycket fram emot att ha allting fint uppställt i de där rummen. Vardagslycka!